Υπερατλαντική… Σούλα


ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ NEW YORK TIMES ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ? ΕΠΟΧΗΣ!
Υπερατλαντική... ΣούλαΜέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έφτασε η χάρη της κυρίας Σούλας και του οίκου.. εποχής που διαθέτει, μιας και στους Νew York Times υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για τη χορηγία στον Βουκεφάλα Λάρισας.

To δημοσίευμα φέρνει τίτλο: «Στη χώρα των διασώσεων, Ελληνίδα κυρία σώζει τοπική ποδοσφαιρική ομάδα» και σε αυτό φιλοξενούνται δηλώσεις της κυρίας Σούλας, που επισημαίνει ότι πρόθεσή της ήταν να βοηθήσει και όχι να προκαλέσει, ενώ ο πρόεδρος του Βουκεφάλα, Ιωάννης Μπατζιόλας αναρωτιέται: «Τι είναι καλύτερο να προωθείς, τον τζόγο ή το σεξ;», σχολιάζοντας έτσι το γεγονός ότι όλες οι ομάδες διαφημίζουν στις φανέλες τους τον ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, υπογραμμίζει τη δυσκολία να βρεθούν χορηγοί για να στηρίξουν την ομάδα.

Αναφορά γίνεται και στην πρόθεση της Σούλας να κάνει δώρο ένα φωτοτυπικό μηχάνημα σε σχολείο της Πάτρας, αλλά η δωρεά δεν προχώρησε ποτέ.

Όσον αφορά την πορεία του Βουκεφάλα στο τοπικό πρωτάθλημα, δεν έχει ξεκινήσει καλά, καθώς έχει έξι ήττες σε δέκα παιχνίδια.

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν πρόβλημα με τη χορηγία της Σούλας, αν και δέχονται συνεχώς τα πειράγματα των αντιπάλων.

«Τα χρήματά της είναι ευπρόσδεκτα. Είναι δύσκολη η περίοδος. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίζουμε καλά, μετά το άσχημο ξεκίνημα», δήλωσε στους New York Times ο Δημήτρης Πίκουλης, παίκτης του Βουκεφάλα.