Για πάντα «μπλαουγκράνα»


Ριζώνουν στο «Καμπ Νου» οι Λιονέλ Μέσι, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση των συμβολαίων τους.

Για πάντα «μπλαουγκράνα»

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της ομάδας δέσμευσε για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τρία υπερπολύτιμα στελέχη επεκτείνοντας τα συμβόλαιά τους.

Ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε για δύο επιπλέον χρόνια και πλέον θα ανήκει στους «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2018, ενώ ο Κάρλες Πουγιόλ και ο Τσάβι ανανέωσαν μέχρι το 2016, δηλαδή κατά τρία και κατά δύο χρόνια αντίστοιχα. Η συμφωνία είναι επίσημη, αλλά τις επόμενες ημέρες θα μπουν και οι υπογραφές σε μία ειδική εκδήλωση.

Και οι τρεις παίκτες ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην «Μπάρτσα». Ο 25χρονος Αργεντινός έκανε ντεμπούτο στις 14 Οκτωβρίου του 2004 και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Ο Τσάβι, «εγκέφαλος» του παιχνιδιού της ομάδας, αγωνίζεται σε αυτή από το 1998 και είναι πρώτος στην ιστορία του συλλόγου σε επίσημες συμμετοχές, ενώ δεύτερος είναι ο σκληροτράχηλος αρχηγός και στυλοβάτης της άμυνας, Κάρλες Πουγιόλ, που εμφανίστηκε στο προσκήνιο το 1999.