Ζιώγας: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»


Ο Μιχάλης Ζιώγας μετά την ήττα της ΑΕΛ στην 11η αγωνιστική της Football League απέναντι στον Εργοτέλη με 0 – 1, μίλησε στην συνέντευξη τύπου, ο οποίος ανέφερε:

Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε στο 3ο και στο 5ο λεπτό στην πολύ ωραία προσπάθεια του Παγώνη και την κεφαλιά του Τσιμπάμπα. Στο ημίχρονο μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως πρέπει να είμαστε σοβαροί, γιατί αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύαμε πως στο τέλος θα φεύγαμε νικητές. Όπως και με τον Θρασύβουλο δεχτήκαμε ένα γκολ και δεν καταφέραμε να απαντήσουμε. Οι συνθήκες του παιχνιδιού πολλές φορές σε αναγκάζουνε να αλλάξεις τρόπο παιχνιδιού. Δεν νομίζω ότι δικαιούμασταν να είμαστε σε αυτήν την θέση αυτήν την στιγμή. Είχαμε ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ, όμως θα μάθουμε μέσα από τα λάθη μας και θα διορθωθούμε.  Συζητώντας με τον γυμναστή της ομάδας, τον κύριο Μάγγο, μου είπε πως στο πρώτο μέρος είχαμε δέκα τελικές ευκαιρίες για γκολ.

Όσον αφορά τον Ζεκίνια:

Με απασχολεί το γεγονός πως ο Ζεκίνια δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και σε αυτό αντικαταστάθηκε. Το θέμα είναι αυτός που μπαίνει όταν βγαίνει κάποιος παίκτης, να είναι καλύτερος.

Όσον αφορά το πρόβλημα του γκολ:

Ο Τσίγκας είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, γιατί θα λείψει πάρα πολύ από την ομάδα. Το γκολ σαν ποδοσφαιριστής είτε το έχεις είτε όχι. Αυτό που εγώ είδα σαν προπονητής είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν προσπάθειες, αλλά αυτό που λείπει είναι το γκολ.

Σχετικά με μεταγραφή τον Ιανουάριο στην επιθετική γραμμή:

Κάποτε θα πρέπει σε αυτήν την ομάδα να δώσουμε βήμα και ώθηση στα δικά μας παιδιά. Παιδιά όπως ο Αντώνης Τσιάρας, που συγκινούν με την μέχρι τώρα απόδοσή τους. Δεν συναινώ με παίκτες αμφιβόλου αξίας, ούτε σε παίκτες που θα έρθουν στην Λάρισα να κολλήσουν ένσημα. Με συγκινεί η προσπάθεια κάποιων παιδιών, που μπορεί να μην έχουν κάποιο βάρος σαν όνομα, ωστόσο μπορούν και σηκώνουν το βάρος του ονόματος της ΑΕΛ.

Υ.Γ AELNEWS

Θα επανέλθουμε τις επόμενες ημέρες στις σημερινές δηλώσεις του κ. Ζιώγα που πραγματικά μας προβλημάτισαν.