Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια…


Τα λόγια είναι περιττά όταν η παρανομία επαναλαμβάνεται με κάθε τρόπο, σε κάθε ευκαιρία και παύει να είναι μια τυχαία σύμπτωση. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά ή να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε το τραγικό της κατάστασης αυτής που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και που αφορά την παρουσία μας σε κάποιο γήπεδο του Βόλου, ούτε να αναλύσουμε γεγονότα που ακόμα και οι ίδιοι οι «προστάτες» του νόμου και της τάξης γνωρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικά. Το συμπέρασμα είναι πως το πρόβλημα για μια ακόμη φορά ήταν οι… κακοί οπαδοί της ΑΕΛ και το πώς θα αποτραπεί η εισβολή τους σε εδάφη του νομού Μαγνησίας, Με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο προσπάθησε να μας γίνει σαφές ότι δεν πρέπει να μετακινηθούμε στο Βόλο αυτή την Κυριακή. Και μόνο η προσπάθειά μας για παρουσία μας σ’ένα γήπεδο, όπου κατά χιλιάδες έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές με την ΑΕΛάρα μας στο πρόσφατο παρελθόν, θα στεκόταν αφορμή για διαφόρων ειδών απώλειες και προβλήματα για μας ως ανθρώπους και τον οπαδικό μας χώρο. Εμείς από την πλευρά μας ως οπαδοί και άνθρωποι που σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τα παντελόνια μας, και όχι ως πολίτες β’ κατηγορίας όπως θέλουν να μας βλέπουν μερικοί μερικοί, θεωρήσαμε σωστό να προασπίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας να μετακινούμαστε ελεύθερα εντός της επικρατείας της χώρας αυτής και έτσι κόντρα σε όλους και σε όλα προσπαθήσαμε να είμαστε και πάλι στο πλευρό της ομάδας μας μαζικά και δυναμικά.
Στη μαζικότητα μπορεί να μην καταφέραμε και πάλι με όλα τα εμπόδια που είχαν φροντίσει να συναντήσουμε, αλλά αυτή τη φορά έστω και λίγοι καταφέραμε να φωνάξουμε μέσα στα μούτρα τους «ΑΕΛ θυμήσου, ΗΡΘΑΝΕ ΟΙ MONSTERS και είναι ΕΔΩ μαζί σου».
Από τη στιγμή που το δίκιο είναι με το μέρος μας να ξέρουν όλοι τους ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ και ότι θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ξεπερνάμε τις τρικλοποδιές που θα θέλουν να μας βάλουν και στο μέλλον.
Σ.Φ Monsters