«Stop» από τον Ιωαννίδη στη μετακίνηση


ioannidis 1

Από τη στιγμή που η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση αναφορικά με την παρουσία των Λαρισαίων φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό και το «παιχνίδι» πέρασε σε πολιτικά χέρια, η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη.

Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ έγγραφο με την υπογραφή του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, το οποίο και «απαγορεύει τη μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964» για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό…

Μία εξέλιξη η οποία προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, που άλλα είπε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης και άλλα έκανε και που με τις κινήσεις της στερεί τη δυνατότητα σε μεμονωμένους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν και την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να εκφράζει ανάλογη δυσαρέσκεια αναφορικά με τις αστυνομικές κινήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα:

«Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγήσεις των αρμοδίων, κατά περίπτωση, αστυνομικών αρχών, έλαβε τις παρακάτω δύο αποφάσεις, απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών και διάθεσης εισιτηρίων, στις φιλοξενούμενες ομάδες των κάτωθι δύο ποδοσφαιρικών αγώνων, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας:

α) Της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τον αγώνα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE 2012-13, που θα γίνει τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α.

β) Της ΠΑΕ Α.Ε. Λάρισας, για τον αγώνα με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE 2012-13, που θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Πηγή: Sportlarissa.gr