Σκόνδρας:»Μετράνε οι βαθμοί»


Η λήξη του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια και στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα όπως λέει ο Αποστόλης Σκόνδρας αν η ομάδα σταθεί εκεί και δεν συνεχίσει την προσπάθεια.
Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των «βυσσινί» είπε πως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και όχι ποιος έβαλε τα γκολ.
«Αυτό που μετράει δεν είναι το ποιος σκόραρε, αλλά οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει πιο νωρίς το ματς αφού χάσαμε δύο ευκαιρίες μετά το 1-0. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε και πληρώσαμε μια στιγμή αδράνειας και δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στο τέλος, καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Κρατάμε τη νίκη και πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον κόσμο που και σήμερα στάθηκε στο πλευρό μας».
Ο Σκόνδρας είπε ακόμα πως η Λάρισα κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γι’ αυτό και τώρα… γυρίζει το διακόπτη στο κύπελλο, αφού την ενδιαφέρει να διακριθεί και σ’ αυτό το θεσμό.
«Το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη θέση δεν σημαίνει τίποτε, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε το ματς του κυπέλλου και μας ενδιαφέρει να διακριθούμε και σ’ αυτό τον θεσμό. Το ότι έχουμε τρεις σερί νίκες είναι κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο, δεν ξεκινήσαμε καλά, έχοντας δύο ήττες εκτός και μετά τις νίκες στα ντέρμπι. Το ματς με τον Γάζωρο ήταν το πιο δύσκολο, καθώς εδώ οι ομάδες έρχονται και παίζουν πίσω από το κέντρο».