Χωρίς Ταταρίδη στη Λάρισα η Επανομή


Αμυγδαλίτιδα ο πορτιέρο της Αναγέννησης, «κόπηκε» και ο Σικαλόπουλος…

 Αναγέννηση Επανομής: Θέλει βελτίωση στο Λάκκωμα Με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί στη Λάρισα η Αναγέννηση Επανομής την Τετάρτη (15:00), μετά την εκτός προγράμματος ήττα της πρεμιέρας από τον Φωκικό εντός έδρας. Οι πράσινοι έχουν επίγνωση των δυσκολιών, αλλά είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να τα δώσουν όλα για βαθμό ή βαθμούς σε μια από τις πιο «σκληρές» έδρες της κατηγορίας.
Ο Κώστας Γαλτσίδης δεν υπολογίζει στον τερματοφύλακα, Σάββα Ταταρίδη, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και ανέβασε υψηλό πυρετό, με τον τερματοφύλακα Θοδωρή Μαλαμή να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή, ενώ στην 20άδα συμπεριλήφθηκε και ο Νίκος Σαμουηλίδης. Στον αντίποδα, αποκλείστηκε για τεχνικούς λόγους ο Γιώργος Σικαλόπουλος, ενώ θα λείψουν ξανά ο τιμωρημένος Τάσος Κουκουλέκης και ο ανέτοιμος Γρηγόρης Κυζιρίδης.
Στο αρχικό σχήμα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και για λόγους φρεσκάδας, ενόψει και Καλλιθέας, ενώ στην αποστολή μετέχουν οι Τοπαλίδης, Μαλαμής, Τσερκέζος, Νταντάμης, Φωτιάς, Τέλλος, Παπατζίκος, Κουλίδης, Ναστόσκι, Ταχμαζίδης, Δραγανίδης, Ογκουνσότο, Τζανδάρης, Κεφάλας, Αναστασίου, Λαμπερνάκης, Μοράν, Μπαλασάς, Σαμουηλίδης και Μωυσίδης.