Την Παρασκευή (21/9) η κλήρωση της Football League


Την Παρασκευή (21/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Football League. Πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε με πόσες και ποιες ομάδες, να σας προλάβουμε: Με Ηρακλή, Βόλο, Καβάλα άρα με 21 ή χωρίς αυτούς, άρα με 18. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, ούτε ο συνεταιρισμός της Β’ και Γ’ Εθνικής.
Μέχρι την Παρασκευή (21/9) το μεσημέρι, λοιπόν, οπότε και έχει δρομολογηθεί η κλήρωση θα έχουν γίνει γνωστά τα πάντα.
Η Football League θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 30 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει πόσες ομάδες θα πάρουν μέρος. Αυτό έρχεται σε συνάρτηση μιας σειρά άλλων πραγμάτων, μεταξύ των οποίων και η αναδιάρθρωση στην Σούπερ Λίγκα, η οποία δεν φαίνεται να προχωράει. Κι αυτό γιατί υπάρχει χαώδης διαφορά ανάμεσα στην Σούπερ Λίγκα και τον ΟΠΑΠ, τόσο όσον αφορά την ισχύ της σύμβασης, όσο και το οικονομικό μέρος.
Άρα εντός της ημέρας (21/9) αναμένεται να υπάρξουν επίσημες θέσεις από την Σούπερ Λίγκα για την αναδιάρθρωση, όσο και από την Football League για τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση, άρα και στο νέο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: Πραγματοποιείται, αύριο Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12.00’, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος),  έκτακτη συνεδρίαση  του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης :
1.- Ενημέρωση από την αρμόδια Επιτροπή για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο
2.- Διάφορα Θέματα
Μετά το πέρας της συνεδρίασης θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE.

Πηγή: athleticlarissa.gr

Advertisements