Φιλική νίκη 3-1 στα Τρίκαλα


Πηγή φωτ.: sportrikala.gr

Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΛ στα Τρίκαλα σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Σε έναν βαρύ λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης αγωνιστικό χώρο οι «βυσσινί» έδειξαν διάθεση πέτυχαν 3 γκολ, είχαν 2 δοκάρια και αρκετές ακόμη ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ.

 

Οι φάσεις του αγώνα

4ο: Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο παιχνίδι. Κόρνερ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Ραπτάκη, ο Ζαφείρης αποκρούει με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

14ο: Σουτ του Μηνά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

23ο: Σουτ του Μηνά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Σέρεμετ.

28ο: Σέντρα σουτ του Παπαγεωργίου από τα δεξιά, με δυσκολία ο Ζαφείρης σε κόρνερ.

29ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ. Κόρνερ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Σκόνδρα στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

31ο: Εξαιρετική προσποίηση και διαγώνιο σουτ του Ζεκίνια μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Ζαφείρης.

46ο: 0-1 η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με τον Θανάση Τσίγκα. Λάθος του Ζαφείρη, ο Σιατραβάνης κλέβει τη μπάλα, μπαίνει στην περιοχή, πασάρει και με κοντινή προβολή ο Τσίγκας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

 

53ο: Ωραίο σουτ του Δεινόπαπα έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

59ο: 0-2 για την ΑΕΛ. Ο Ζεκίνια εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Δεινόπαπας.

64o: Σουτ του Παππά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει άουτ.

66ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ για να πετύχει 3ο γκολ. Ο Νεμπεγλέρας κλέβει τη μπάλα στο κέντρο και δίνει στον Ζεκίνια, αυτός κάθετη στον Τσίγκα, ο οποίος μπαίνει μόνος στην περιοχή, πλασάρει υπό την πίεση του Παπαγιαννόπουλου, αλλά η μπάλα περνάει λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Ρουσιαμάνη.

71ο: 1-2. Τα Τρίκαλα μειώνουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α. Τεντολούρη. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Μπλέντι με κράτημα στον Δ. Τεντολούρη.

76ο: Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Ρουσιαμάνης.

83ο: 1-3 για την ΑΕΛ με κοντινό πλασέ του Νεμπεγλέρα, μετά από ωραία κούρσα και γύρισμα του Ζεκίνια από τα αριστερά.

90ο: Κεφαλιά του Σκόνδρα, ο Λαφαζάνης αποκρούει με τη βοήθεια του δοκαριού.

 

Τρίκαλα: Ζαφείρης (50’ Ρουσιαμάνης / 84’ Λαφαζάνης), Μηνάς (48’ Κεραμάς / 83’ Ευαγγέλου), Παπαγιαννόπουλος (78’ Ευσταθίου), Πολυζόπουλος (79΄Μεσιακάρης), Ανδρέου, Στάμος, Κεφαλάς (46’ Τζοβάρας), Τεντολούρης Δ. (79’ Μαντζάνας), Παππάς (67’ Τσιγαρίδας), Τεντολούρης Α. (75’ Μόκκας), Καραϊσκος (63’ Νάκου).

 

ΑΕΛ: Σέρεμετ (57’ Γκόντα), Παπαγεωργίου (84’ Καρανίκας), Ραπτάκης (46’ Γιώτας), Σκόνδρας, Παγώνης (65’ Μπλέντι), Χατζής (55’ Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Πόνσε (46’ Σιατραβάνης), Ζουρούδης (46’ Τσίγκας), Δεινόπαπας (78’ Τσιάρας), Ζεκίνια (84’ Μάγγος).

 

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ευχαριστεί τη διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα για την άψογη φιλοξενία και εύχεται στην ομάδα κάθε επιτυχία ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: athleticlarissa.gr