Ξεκινάει το 5ο MONSTERS Camping


Από το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουλίου μια πολυμελής εμπροσθοφυλακή του Συνδέσμου έχει ήδη κατασκηνώσει στο γνώριμο χώρο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το καθιερωμένο πια MONSTERS Camping.

Με επίσημη έναρξη την Πέμπτη 19 Ιουλίου
και με την ιδιαίτερη συγκυρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων παρουσίας του Συνδέσμου και ταύτισης με την ΑΕΛ το φετινό 5ο MONSTERS Camping έχει την ιδιαίτερη αποστολή να κρατήσει ψηλά την πίστη και το ηθικό του κόσμου της ΑΕΛ κόντρα στην απαξιωτική διοικητική και οικονομική πορεία της ομάδας στα τελευταία χρόνια που έχει τελικά το αποτέλεσμα που όλοι καταλαβαίνουμε και βιώνουμε.

Το απόγευμα της Παρασκευής
και με ώρα έναρξης την 19:00 ξεκινούν τα παιχνίδια του τουρνουά Beach football και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση με τους 4 αγώνες.

Στις 22:00 θα αρχίσει η προβολή οπαδικών βίντεο
στα οποία περιλαμβάνονται και επετειακά για τα 30 χρόνια του Συνδέσμου ενώ θα προβληθεί και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την δεκατία του ’80.

Μετά τα μεσάνυχτα
θα αρχίσει το Dj Party στο Beach bar Babas χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Το Σάββατο 21 Ιουλίου
ολοκληρώνεται το τουρνουά Beach football με τους ημιτελικούς και τον τελικό ενώ η απονομή των μεταλλίων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στον καθιερωμένο χώρο του Live και ακριβώς πριν από αυτό.

Όπως είναι ταυτόσημο και αυτονόητο
με το Camping η βραδιά του Σαββάτου ανήκει αποκλειστικά στους «Balilao» που εκτός από τα πασίγνωστα πια πολυτραγουδισμένα οπαδικά τους τραγούδια έχουν δεσμευτεί για εντυπωσιακή είσοδο-έναρξη αλλά και νεό υλικό.

Παρόντες σε όλα αυτά για ακόμα μια χρονιά θα είναι οι φίλοι Ultras ’94 της Νυρεμβέργης που και αυτοί αποτελούν πια ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Camping.

Την Κυριακή όπως έχουμε καθιερώσει
θα φροντίσουμε όλοι να παραδώσουμε τον χώρο μετά απο καθαριότητες όπως ακριβώς τον παραλάβαμε.

Όπως κάθε χρόνο,
η είσοδος και η κατασκήνωση στον χώρο του Camping είναι ελεύθερη για όλους αρκεί να μεταφέρετε τις σκηνές σας.

Στον χώρο θα πωλούνται μπύρες από στον Σύνδεσμο σε χαμηλή τιμή ενώ θα υπάρχει και πάγκος με είδη του Συνδέσμου.

ΘΥΡΑ-1 ΑΛΚΑΖΑΡ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ