Ζιώγας: «Δίκαιο το αποτέλεσμα , κέρδος ο Πρίφτης»


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας

«Ξέραμε ότι ερχόμασταν στην Άμφισσα με πολλές απουσίες για ένα ματς με ιδιαιτερότητες . Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Δεν καταφέραμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, είχαμε μια άτυχη στιγμή στη φάση του πέναλτι και εκεί νομίζω, κρίθηκε το παιχνίδι. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στον Φωκικό».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Μιχάλης Ζιώγας, στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Άμφισσα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις.

-Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι;
«Για ακόμη ένα παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε πολλά νεαρά παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του Πρίφτη. Η φάση του πέναλτι ήταν θέμα εμπειρίας. Έτσι είναι το ξεκίνημα. Κάποιος μπορεί να έχει μια ευχάριστη στιγμή – όπως ο Τσιάρας στον Θρασύβουλο – κάποιος μπορεί να έχει μια άτυχη, όπως ο Δημήτρης σήμερα. Γενικά, όμως, στάθηκε πολύ σωστά, αξιοπρεπώς. Μέσα από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος».

-Μας φανήκατε αρκετά ήρεμος στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι…
«Δεν υπάρχει διαφορά σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα η ομάδα μας δέχτηκε κάποια πίεση στο ψυχολογικό κομμάτι, οι φίλαθλοι κατά κάποιον τρόπο μας παρακαλούσαν, αλλά για εμάς δεν έχει καμία σχέση. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι μεγάλη και η ΑΕΛ παίζει πάντα όπως της αρμόζει».

Advertisements