Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου


 

Μετά το φινάλε του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Νίκος Κεχαγιάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του. «Όπως είδατε σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα γήπεδο πολύ «βαρύ», όμως τέτοια γήπεδα θα συναντάμε και στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, αλλά και από την αγωνιστικότητα τους σε αυτό το «βαρύ» αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα από κάποια στοιχεία της ομάδας έμεινα ευχαριστημένος, από κάποια όχι. Για αυτό όμως κάνουμε τις προπονήσεις για να βελτιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται».
Για τη σημερινή εμφάνιση τόνισε:

«Δε θέλω να μπω σε διαδικασία τακτικής ανάλυσης. Θέλω να δουλέψω ακόμη μια εβδομάδα που έχουμε διαθέσιμη. Σίγουρα για τα στοιχεία όπως σας είπα και πριν θα πω ένα γενικό χωρίς περαιτέρω ανάλυση. Εκείνο που πιστεύω πως λείπει από την αρχή από την ομάδα, από την πρώτη αγωνιστική που ξεκίνησε, και το λέω αυτό γιατί έχω δει πολλά βίντεο με παιχνίδια της ομάδας γιατί είχα την δυνατότητα, είναι η αγωνιστικότητα το πάθος για τη θέληση να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε το ματς. Νομίζω ότι πιστεύαμε πως μόνο με τη φανέλα, που όντως έχει μεγάλη ιστορία, και με τον κόσμο μας, που όντως μας δίνει μεγάλη δύναμη, θα κερδίζαμε. Δε φτάνουν αυτά τα στοιχεία. Θα πρέπει να ‘ρθει και η αγωνιστικότητα, η οποία έλειπε νομίζω από την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στηρίζεται πάρα πολύ στη δύναμη… σίγουρα όλοι οι προπονητές θα θέλανε να έχουν κάποια ποιότητα στην ομάδα και νομίζω πως υπάρχουνε παίκτες που έχουνε κάποια ποιότητα. Όμως επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως αυτό τα στοιχεία που πρέπει να μπει στην ομάδα μας είναι η αγωνιστικότητα, το πάθος και η δύναμη, γιατί δυστυχώς η Β’ Εθνική ,όπως θα το έχετε διαπιστώσει κι εσείς, πηγαίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε αυτά τα στοιχεία».
Για τον Λασιμάν τόνισε:

«Ναι αφού το έχετε πληροφορηθεί είμαστε σε διαδικασίες απόκτησης ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Ελπίζω να τελειώσει μέσα στο επόμενο διήμερο… και επί της στιγμής δεν υπάρχει κάτι άλλο».