Ειδοποίησε ότι έρχεται…


Και… τελικά το τηλέφωνο χτύπησε. Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης μη επιστρέφοντας στην κανονική του ώρα από την άδεια που είχε πάρει, ειδοποίησε κατά τη διάρκεια της ημέρας τους ανθρώπους της ΑΕΛ ότι θα βρίσκεται την Παρασκευή στη Λάρισα, χωρίς να μιλήσει για τίποτα περισσότερο.
Η επιστροφή του αφενός θα ξεκαθαρίσει το αν έχει βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του ότι έπραττε αυτό το διάστημα και αφετέρου θα τον φέρει ενώπιον της διοίκησης για να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη απουσία των τριών ημερών, με ότι αυτό μπορεί να επιφέρει…
Και αν ο Ζοέλ Τσιμπάμπα είναι το ένα «καυτό» θέμα που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την ΑΕΛ, το άλλο είναι η διαδικασία συμφωνίας με τον Νικολά Γκρουπσιεσίτς, τον Σέρβο επιθετικό που δοκιμάζεται από τη Δευτέρα από τον Νίκο Κεχαγιά και κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα έχει την ευκαιρία ο τεχνικός των «βυσσινί» να τον δει αγωνιζόμενο. Οι εντυπώσεις είναι θετικές και όλα δείχνουν ότι μετά την ολοκλήρωση του φιλικού θα ανακοινωθεί και η απόκτησή του, με την ΑΕΛ συνάμα να συνεχίζει την αναζήτηση για την εύρεση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική της γραμμή.