ΣΦΑ: «Αντίο σε έναν πραγματικό προπονητή»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. Αλκαζάρ, με αφορμή την αποχώρηση του Κρις Κόουλμαν από την ομάδα, μετά τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με το Διαγόρα. Φανταζόμαστε ότι το υστερόγραφο της ανακοίνωσης αφορά στην ανοιχτή επιστολή της ΠΑΕ…

Αναλυτικά: 

«Την Κυριακή που μας πέρασε, ο κόσμος της ΑΕΛ είπε το δικό του αντίο σε έναν πραγματικό προπονητή. Τον πρώτο που έσπασε μια αλυσίδα μαθητευόμενων μάγων στον πάγκο της, στα οκτώ χρόνια παρουσίας του μεγαλομετόχου στη Λάρισα. Η ομάδα στον αγώνα με το Διαγόρα έδειξε ότι αρκεί η στοιχειώδης σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο, ώστε να επιτευχθεί γρήγορα ο στόχος της ανόδου, αφού με ελάχιστη προσπάθεια ήρθε η τρίτη συνεχόμενη νίκη. Δυστυχώς, ο άνθρωπος που συμμόρφωσε το αγωνιστικό μπουλούκι της περασμένης χρονιάς, μας άφησε, σεβόμενος τις αρχές του και  αρνούμενος να δεχθεί τις επαναλαμβανόμενες αθετήσεις.

«Αν δεν έχεις δε μπορείς να δώσεις» μας είπε φεύγοντας και στοιχηματίζουμε ότι, αυτό δεν αφορά μόνον τα χρήματα.

Ελπίζουμε η παρακαταθήκη του να εισακουσθεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη συνέχεια στον πάγκο της ΑΕΛ, αν και μας προκαλεί απορία ποιός επέλεξε τους νεοαπεκτηθέντες, αφού σίγουρα δεν τους επέλεξε αυτός.

Για την ιστορία, η ΑΕΛ νίκησε το Διαγόρα με 1-0, με γκολ του Χασομέρη στο 23′.

Υ.Γ. Δε σκοπεύουμε να δώσουμε άλλοθι σε κανέναν, ούτε να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας, η οποία κινδυνεύει να πνιγεί σε επαναλαμβανόμενα λάθη και αστοχίες».