Επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ι.Μ.Λάρισας


ael-orfanotrofeio-1

Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/12 αντιπροσωπεία της ΑΕΛ αποτελούμενη από τους Ηλία Κώτσιο, Παναγιώτη Κατσιαρό, Στέφανο Κοτσόλη και Γιώργο Φωτάκη, επισκέφθηκε το νεοσύστατο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου (οδός Κυθήρων & Πρεβέζης στην Ανθούπολη). Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη marketing και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δήμητρα Βασιλάκου, καθώς και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας, Χρήστο Τσούμαρη, μοίρασαν ευχές και δώρα στα τρία κορίτσια του ιδρύματος, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την 1η Δεκεμβρίου κι έχει δυνατότητα φιλοξενίας δεκαοκτώ ατόμων.

Κοντά τους και ο εκπρόσωπος της χορηγού «παιδικής κερκίδας», γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος»,  κ. Χρήστος Γεωργόπουλος, παρέδωσε προμήθειες που να καλύπτουν τις ανάγκες του ιδρύματος τις ημέρες των εορτών.

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγγελος, πατήρ Αχίλλιος, ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΑΕ για την ανταπόκρισή της και ενημέρωσε για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης, αλλά και τους στόχους του Ορφανοτροφείου Θηλέων, ενόψει της επίσημης έναρξης της λειτουργίας του. Με τη σειρά της η υπεύθυνη του ιδρύματος κ. Δήμητρα Τσιτσιβά, ξενάγησε ποδοσφαιριστές, στελέχη και χορηγούς της ομάδας στους φιλόξενους χώρους του Ορφανοτροφείου.

This entry was posted on 18 Δεκεμβρίου 2008, in ΑΕΛ and tagged . Bookmark the permalink.