Ανοίγει νέος κύκλος στην Πλατεία


makosfotakis195Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε μία πολύ παράξενη ατμόσφαιρα, θα είναι αυτό του Πανιωνίου με την Λάρισα, στο δημοτικό στάδιο της Νέας Σμύρνης, το μεσημέρι(15:00) της Κυριακής(07/12).

Ο «Ιστορικός» πέρασε μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες στην ιστορία του, ενώ διανύει μία πραγματικά δυσάρεστη περίοδο συνολικά. Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, με παραιτήσεις προπονητών, προέδρων και διοικητικών σύμβουλων, μπορούν να μείνουν στο παρελθόν και να ξεχαστούν, μόνο αν η ομάδα βγάλει τις αρετές της στο γήπεδο και φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Γιώτης Σταματόπουλος θα είναι ο άνθρωπος που θα κάτσει στον πάγκο των «κυανερύθρων» μέχρι το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο οποίος από την πλευρά του καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Από την άλλη, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ελπίζουν να δουν τους αντιπάλους και συναδέλφους τους επηρεασμένους από όλο αυτό και να πάρουν τρεις βαθμούς «χρυσάφι» σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα.

Εκτός ο «Κούμο»…
Ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του Πανιωνίου, τον Κουμουρτζί, ο οποίος λόγω της κόκκινης κόντρα στον Ολυμπιακό, θα δει το παιχνίδι από τις κερκίδες. Από εκεί και πέρα τελευταία στιγμή θα κριθούν οι συμμετοχές των Ρεκόμπα, Χούτου και Μαϊστόροβιτς, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.
Χωρίς Κώτσιο…
Ο Ηλίας Κώτσιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Νέα Σμύρνη και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του. Σαρμιέντο και Ιγκλέσιας, δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον «γηραιό» την περασμένη αγωνιστική, αλλά αυτή την εβδομάδα υπολογίζονται κανονικότατα από τον προπονητή τους.

Αναλυτικά, οι 20παίκτες της Λάρισας που θα πάνε… πλατεία είναι οι: Κοτσόλης, Βράνιτς, Νταμπίζας, Ααράμπ, Φεράρι, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βέμπερ, Κυριακίδης, Φωτάκης, Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο, Βλασόπουλος, Γκουέλα, Σολάνο, Ζουράφσκι, Τσίγκας, Πάρα, Κυριάκος και Ρομπέρ.