Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΕ ΑΕΛ 1964


ael-lewforeio-anakoinosi

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 διακατέχεται από αντιλήψεις που της επιτρέπουν να συγχαίρει τον αντίπαλό της για την πορεία του και τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, διαχωρίζοντας τα αγωνιστικά κριτήρια από τις ενστάσεις της για κάθε τι εξωαγωνιστικό (όπως π.χ. η διαιτησία, για την οποία δεν πρόκειται να κάνουμε λόγο επί του παρόντος). Εξάλλου, η διάκριση ομάδων πέραν εκείνων που μονοπωλούν τα τελευταία χρόνια την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μπορεί να εκληφθεί και ως δικαίωση της προσπάθειάς μας για ένα πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Αδυνατούμε όμως να κατανοήσουμε τι μπορεί να είναι εκείνο που μας χωρίζει με την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέραν της 90λεπτης διεκδίκησης της νίκης, ώστε να στερείται ακόμη και της στοιχειώδους ευαισθησίας, να καταδικάσει δημόσια την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της αποστολής μας κατά την αναχώρηση από την Τούμπα.
Η σοβαρότητα του γεγονότος δεν ορίζεται άλλωστε από τις συνέπειες, που δεν ήταν οδυνηρές λόγω της ψυχραιμίας του οδηγού μας, να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος χωρίς ορατότητα, παρά την ταχύτητα των 100 χλμ/ώρα σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Ορίζεται από το μέγεθος της ειλικρίνειας που πρέπει να επιδεικνύουμε απέναντι στο συνολικό αγώνα μας εναντίον της βίας, ο οποίος φυσικά κάθε άλλο παρά προάγεται με επικρότηση συνθημάτων περί τρομοκρατίας και άλλων πρακτικών, που με λύπη μας βλέπουμε διαχρονικά να νομιμοποιεί και σημαντική μερίδα του Τύπου. Απέναντί τους, προτείνουμε ως φωτεινό φάρο και παράδειγμα προς μίμηση τον κύριο Φερνάντο Σάντος, για την στάση του μέσα στα αποδυτήρια.
Αναφορικά τέλος με δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή μας, Μπακαγιόκο, υπενθυμίζουμε ότι η λύση της συνεργασίας μας επήλθε μετά από επίθεσή του στον πρώην προπονητή μας, επιδεικνύοντας συμπεριφορά που ουδέποτε θα νομιμοποιούσαμε στη δική μας ομάδα.
 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
Advertisements

One thought on “Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΕ ΑΕΛ 1964

  1. ξεχασατε μου φαινεται την επιθεση στο πουλμαν του παοκ περυσι με τραυματια τον υπευθυνο τυπου του παοκ-ξεχασατε τα εκτροπα με τον βαζελο πριν 1 εβδομαδα- ξεχασατε τα 2 πεναλτυ -μαιμου περυσι-ξεχασατε τιν ανατροπη αποτελεσματος με τον οφη
    Καφροι υπαρχουν παντου-δεν φταιει ουτε ο Ζαγορακης ουτε ο Πηλαδακης

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.